Schaatsles

Schaatsen is voor jong en oud. Of je nu een crack bent die met pootje-over door de binnenbaan raast of een kruk die voor het eerst het ijs op stapt, Duosport helpt je graag verder op weg.

Instructeurs

Alle instructeurs zijn zelf ook fanatieke schaatsers en leggen je graag de fijne kneepjes van het schaatsen uit. Voor het volledige aanbod kun je kijken op www.duosport.nl/rotterdam. Duosport is ook telefonisch bereikbaar via 0900-386 77 67.

Schaatsen huren

Heb je zelf (nog) geen noren of ben je eruit gegroeid? Bij Schaatsbaan Rotterdam kan je verschillende type schaatsen huren vanaf €7,- per dag. De maatvoering loopt van 30 – 46. Zie ‘Schaatshuur‘ voor alle info over het huren van schaatsen.

Schaatshuur

Toegang inbegrepen

Bij de cursussen is de toegang tot Schaatsbaan Rotterdam bij de prijs inbegrepen. Je hoeft hier dus niet nog apart een kaartje voor te kopen. Voor je eerste schaatsles kun je je toegangspas bij de kassa van Schaatsbaan Rotterdam afhalen.

Heb je een privéles geboekt? Dan dien je voordat je gaat schaatsen een toegangkaartje te kopen, deze zit dan namelijk niet bij de prijs inbegrepen.