Kinderfeestje

Wil jij een supertof kinderfeestje vieren? Ben jij sportief, houd je van actie en plezier maken? En dat in winterse sferen? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de schaatsbaan!

Kinderfeestjes en Covid-19: In verband met de beperkende maatregelen omtrent het corona virus is het op dit moment niet mogelijk om het Kinderfeestje basis arrangement te reserveren. Uiteraard kan je wel gewoon komen schaatsen! Kaartjes en schaatsverhuur zijn gemakkelijk online te bestellen via deze link.

Basis arrangement

Wil je lekker schaatsen met je feestje op de 400-meterbaan én de Funbaan? Het vrij schaatsen staat centraal, waarna je met z’n allen frietjes gaat eten. Smullen! Het kinderfeestje basis arrangement bevat entree, frietjes en 1x frisdrank en kost €10,00 per persoon. Bij dit arrangement zit een gereserveerde tafel (voor max. 3 uur) inbegrepen. Het kinderfeestje is te reserveren t/m 12 jaar (leeftijd jarige).

Heb je geen schaatsen? Deze kan je huren bij Schaatsbaan Rotterdam voor €6,- per persoon! Je kan het basisarrangement uitbreiden met een langebaan- of ijshockey clinic. 

Langebaan Clinic

Voel jezelf een echte Sven Kramer of Ireen Wüst met de langebaan clinic. De langebaan clinic duurt 1 uur en is natuurlijk onder begeleiding van een ervaren instructeur. Met de langebaan clinic leer je supersnel schaatsen en sturen op de 400 meter baan.
Een langebaan clinic is te reserveren voor minimaal 6 tot 10 personen voor €100,-. (extra deelnemers zijn €10 p.p.)

Ijshockey Clinic

Willen jij en je vriendjes leren ijshockeyen van een echte prof? Reserveer dan de 1,5 uur durende ijshockey clinic! Deze clinic is inclusief bescherming en materiaal, maar exclusief schaatshuur. Heb je geen schaatsen? Deze huur je bij ons voor maar €6,-. 
De ijshockey clinic is te reserveren voor minimaal 8 tot 30 personen (t/m 12 jaar) voor €15,- per persoon.

Reserveren

Ben je enthousiast? Reserveer je feestje voor 2020-2021 dan snel via onderstaande knop!

Reserveren kinderfeestje

Let op: het is helaas niet toegestaan om eigen drink- en etenswaren mee te nemen naar Schaatsbaan Rotterdam. Wil je graag een verjaardagstaart eten met je vriendjes en vriendinnetjes? Houd er rekening mee dat je thuis de kaarsjes uit moet blazen! ;-)

De Arrangementen Brochure 2021-2022 komt in het najaar van 2021 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.